Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt
De Stichting Joy for Children kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u donateur en/of belangstellende bent van de Stichting Joy for Children en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Joy for Children heeft verstrekt.
Joy for Children kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw geslacht
- Uw geboortedatum
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IBAN
 
Waarom de Stichting Joy for Children gegevens nodig heeft
Joy for Children verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Joy for Children uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het incasseren van de toegezegde donatie, het toezenden van nieuwsbrieven, het informeren over diverse activiteiten binnen de Stichting.
 
Hoe lang De Stichting Joy for Children  gegevens bewaart
Joy for Children bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan twee jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt of de bestaande overeenkomst wordt beëindigd. Uw gegevens worden direct verwijderd na een eerste verzoek van u tot verwijdering van uw gegevens.
 
Delen met anderen
Joy for Children verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 
In kaart brengen van een websitebezoek
Op de website van Joy for Children worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Joy for Children gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. U kunt het vastleggen en verwerken van de door cookies gegenereerde gegevens ( inclusief uw IP-adres) voorkomen door via de navolgende link de zogenaamde “opt-out browser add-on” te downloaden en installeren: tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.
 
Google Analytics
Joy for Children maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Joy for Children bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De IP-adressen worden geanonimiseerd voordat de naar Google worden verzonden. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Joy for Children te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Joy for Children heeft hier geen invloed op. Joy for Children heeft Google geen toestemming gegeven om via Joy for Children verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
 
Mailchimp voor Nieuwsbrieven
Voor het versturen van nieuwsbrieven maakt Joy for Children gebruik van Mailchimp. Mailchimp heeft haar systemen goed beveiligd en gaat vertrouwelijk om met je gegevens. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Mailchimp gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data.
 
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar: info@joyforchildren.com. Joy for Children zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
 
Beveiliging
Joy for Children neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Joy for Children maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
 
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Joy for Children verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Joy for Children op via info@joyforchildren.com. 
www.joyforchildren.com  is een website van Joy for Children.
 
Joy for Children is als volgt te bereiken:
Postadres: Dorpsstraat 38, 4124AM Hagestein
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 30228957
RSIN nummer; 818317991
Telefoon: 0347-352041
E-mailadres: info@joyforchildren.com
Enkele van onze sponsors: