Over Joy for Children

Joy for Children helpt kansarme kinderen in De Derde Wereld. Joy for Children is per 1 januari 2008 in India gestart met het geven van zorg aan 100 kinderen, verdeeld over vier centra. Inmiddels zijn een zevental zorg- en onderwijscentra operationeel. In deze centra voorziet Joy for Children de kinderen van kleding, voeding, onderwijs en medische zorg. Tevens zorgt de stichting voor goede sanitaire- en watervoorzieningen. Het aantal kinderen waar Joy For Children hulp aan biedt is in de jaren uitgegroeid naar 502. Naast de eigen 7 zorg- en onderwijscentra, zijn we In 2020 gestart met de ondersteuning van een meisjes Hostel welk wordt geleid door de Salvation Army. In dit Hostel verblijven 35 meisjes. Joy for Chidlren ondersteunt dit Hostel projectgewijs. Bijvoorbeeld door het aanleggen van schoon drink- en waswatervoorziening alsmede toilet- en doucheruimtes.

Al het geld dat binnenkomt wordt volledig besteed aan de kinderen. Alle organisatie eromheen is vrijwilligerswerk. Hierdoor blijft er niets aan de ‘strijkstok' hangen. Elke cent komt bij de kinderen terecht. Uitbreiding is alleen mogelijk met behulp van meer donateurs. De ambitie van Joy for Children is om zoveel mogelijk kinderen te helpen. Mocht u ons ook willen steunen, dan kunt u zich via deze website aanmelden als donateur onder "help ook". Uiteraad zijn éénmalige donaties ook van harte welkom.

Regelmatig ontvangen wij een donatie van een, voor ons, onbekende schenker. Door het huidige banksysteem zijn adresgegevens van een schenker voor ons als ontvanger niet meer zichtbaar. Hierdoor zijn wij niet in de gelegenheid u te bedanken. Wij betreuren dit zeer. Hierbij willen wij een ieder die ons steunt door het storten van een (eenmalige) donatie, heel hartelijk bedanken. Wilt u informatie over ons werk ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk uw adresgegevens en/of e-mailadres op uw bankoverschrijving te vermelden of aan ons door te geven op info@joyforchildren.com

Lees ook onze laatste nieuwsbrief.

  facebook joy for children  
Privacyverklaring
Enkele van onze sponsors: